Astro A50 gen 3 PS4 edition

Informationer fra producenten

Astro A50 Gen3 trådløs gaming headset til PlayStation 4 eller PC kommer med kraftfulde 40 mm højttalere, der er udviklet i samarbejde med professionelle gamere. Headsettet bruger Dolby 7.1 virtual surround sound, hvilket giver dig en bedre orientering og en fordel i FPS spil. Den indbyggede MixAmp teknologi optimerer spil- og chatlyd, så dine stemmekommandoer bliver klare og tydelige. Med op til 15 timers batterilevetid, et letvægtsdesign og et optimeret hovedbøjlepres får du et headset, der er designet til at give komfort under de længste og hårdeste turneringer.

Astro Base Station: Headsettet benytter den innovative Astro basestation til trådløs forbindelse på en 5 GHz frekvens. Basestationen fungerer også som dock og oplader til headsettet, når du ikke bruger det. Du kan nemt skifte mellem PlayStation 4- og PC-forbindelse med en praktisk knap på siden af stationen. Frontdisplayet viser dig den aktuelle opladningsstatus af headsettet, og du kan desuden tilslutte ekstra lydenheder eller optagelsesapparater via en 3.5 port på bagsiden.

Valgfrit tilbehør: Med Astro A50 tilbehørssæt (sælges separat) kan du udskifte hovedbøjle- og ørepuder for bedre støjreducering og øget komfort.

Headset features:
– 6 mm mikrofon med flip-up mute-funktion
– Micro USB port til genopladning
– 20 Hz – 20 kHz responsfrekvens
– 118 dB maksimum SPL (sound pressure level)
– 48 Ohm impedans
– Trådløs rækkevidde på op til 10 meter

Base station forbindelser:
– Optisk (TOSLINK) gennemgående port
– USB strøm- og lydkortforbindelse
– USB opladningsport
– 3.5 mm audio-in
– 3.5 mm mikrofon-out

Køb den her: Astro A50 Gen 3