Opgrader din trone.

Gamere er kendt for at være ekstremt dedikerede til deres grej. Konsoller, grafikkort og keyboards, der smider laserlys i hele værelset. Lad os være ærlige, det kan tage overhånd, men på trods af, at de er på en konstant søgen efter det bedste gear, er der en simpel, men vigtig ting, de ofte glemmer: Hvor bagdelen skal placeres.

Er du en selvudråbt, halvprofessionel gamer? Så skal du være god til at sidde ned. DON ONE er gamingstole, der er gode at sidde på. DON ONE er noget af det ypperste på markedet, og det understreger de ved at opkalde deres stole efter berygtede mafiosoer og frygtløse tyrefægtere.

Det gør ingen forskel, om du skal bruge din DON ONE gamingstol til et 24 timers lan-sit-down eller blot vil slå et par timer ihjel med din Nintendo Switch. Du vil sidde blødt og komfortabelt med god støtte i ryggen. Dine baller vil takke dig i dag, og din ryg vil takke dig om 30 år.

 

YouTube-stjerner, Twitch-streamers og eSport-atleter rocker i stor grad racinginspirerede gamingstole, og mens der er et kæmpe udvalg af denne version på markedet, er der få, der vinder over DON ONE. Du får her den ultimative gamingstol i et lækkert, strømlinet og skarpt design med ekstrem komfort.

Features 
Sæde type: Polstret sæde
Ryglæn type: Polstret ryglæn
Sæde farve: Sort, Carbon
Ryglæn farve: Sort, Carbon
Sæde materiale: PU Læder
Ryglæn materiale: PU Læder
Ramme: Metal
Justerbar armlæn: Ja
Hovedstøtte Pude: Ja
Rygstøtte Pude: Ja
Max vægt: 150 kg.

Vægt & Dimensioner
Højde (min): 125 cm
Højde (max): 135 cm
Ryglæn bredde: 57 cm
Ryglæn højde: 83 cm
Sæde bredde: 54 cm
Sæde dybde: 45 cm
Sæde højde (min): 50 cm
Sæde højde (max): 60cm
Vægt (net): 20.5 kg
Vægt (Gross): 23 kg
Pakke størrelse: 84x72x36 cm

 

Køb her: Coolshop