Sennheiser Momentum Wireless

Mere information

  • Sennheiser Momentum 2 trådløs around-ear hovedtelefoner
  • Sennheiser Momentum 2 trådløs around-ear hovedtelefoner

Fordyb dig med den utrolige, kompromisløse Sennheiser lydkvalitet og de luksuriøse højkvalitets materialer, der giver både stil og komfort. Sennheiser Momentum 2 trådløse around-ear hovedtelefonerne med aktiv noise-cancelling vil isolere dig fra alle irriterende lyde, så du kan leve i en drøm af rig og detaljeret musik. Indbygget VoiceMax mikrofon, der faktisk er to mikrofoner, som arbejder sammen, forbedrer stemmekvaliteten og fjerner eksterne lyde under opkald, så du kan høre og blive hørt selv på en travl gade eller et fyldt offentligt transportmiddel. Det sammenfoldelige design sikrer, at du vil intet problem vil have med at opbevare dem, når du ikke bruger dem.

Aktiv noise-cancelling: De trådløse Momentum 2 hovedtelefoner har tætsiddende ørepuder, der omgiver dine ører, og de bruger dual mikrofoner på hver side, hvilket fuldstændig afskærer larmen fra omverden, så du kan nyde hver en tone af den musik, som du lytter til i selv meget larmende miljøer.

Bluetooth med NFC: Sennheiser har en særlig teknologi, der til fulde lader dig nyde trådløs streaming. Bluetooth teknologien sikrer, at lyden ikke vil tabe sin kvalitet eller skarphed, selv om du streamer den trådløst. Brug NFC parring til nemt og hurtigt at skabe forbindelse og begynd at streame din musiksamling.

Komfortabel luksus: Momentum 2 around-er hovedtelefonerne er designet til at give en optimal komfort, selv hvis du hører musik i timevis. Læderhovedbåndet og ørepuderne, der ånder, er sved- og vandafvisende, så du kan lytte til din favoritmusik med en behagelig følelse. Ørekopperne har en metal slider, der sikrer optimal holdbarhed og pasform. Det smidige og foldelige design er komfortabelt, og de sammenfoldelige sider lader dig opbevare dem sikkert i deres egen særlige etui.

Lang batterilevetid: Trådløse Momentum 2 kommer med et indbygget genopladeligt batteri, der gør dem perfekte til lange musiksessioner. Batteriet lader dig lytte i op til 22 timer med en opladningstid på blot tre timer.

Tre-knaps in-line fjernbetjening: Besvar opkald og lyt til musik med et tryk på en knap via in-line fjernbetjeningen, der har integreret MaxVoice mikrofon.

Sammenfoldeligt design: Det unikke sammenfoldelige design gør det nemt at pakke hovedtelefonerne væk. Opbevar dem i det medfølgende etui, for at være sikker på at de ikke bliver udstrakt.

 

Køb det her: Sennheiser Momentum