Med det trådløse SteelSeries Arctis Pro gaming headset vil du kunne fordybe dig i alt, hvad du foretager dig – om det er at game, se en film eller lytte til musik. Headsettet anvender DTS Headphone:X 2.0 virtuel lyd, der fordyber dig i spillet og giver dig en 360 graders lyd, som lader dig lokalisere dine fjender hvor som helst. Et optimeret design sikrer perfekt pasform – selv efter flere timers gameplay. On-ear-betjeningen lader dig justere volumen eller mute mikrofonen.

Design: Takket være det innovative hovedbånd med skibrille-design passer headsettet perfekt til hovedet uden at påføre for meget tryk. Ørepuderne anvender unikt AirWeave-stof, der er inspireret af sportsbeklædning, til at holde dine ører og dit hoved afkølet, tørt og komfortabelt.

USB ChatMix dial: Drej på styreknappen for at indstille den rigtige balance mellem game volume og chat volume.

Mikrofon: Mikrofonen kan nemt trækkes tilbage, når du ønsker at lytte til musik. Med et ClearCast tovejsdesign sikrer mikrofonen fremragende klarhed i lyden med grundig eliminering af baggrundslyd.

SteelSeries Engine software: For at gøre den personlige tilpasning hurtig og nem bruges SteelSeries Engine softwaren, der har apps som GameSense, PrismSync, Discord og mange flere.

Trådløs transmitter: Headsettet forbindes til transmitteren via en 2,4 GHz frekvens, der garanterer, at der ikke er tab i lydkvaliteten. Transmitteren fungerer som en hub, som lader dig oprette forbindelse til din computer, PlayStation, smartphone eller dit TV med et USB-kabel, optisk kabel eller 3,5 mm mini-jack. Håndter equalizerindstillinger, ChatMix, volumen eller Bluetooth forbindelsen på transmitterens OLED skærm.

Batterier: Headsettet kommer med to udskiftelige batterier. Når et batteri løber tør for strøm, udskifter du det blot, og du er igen klar til at game med en fantastisk trådløs lyd. Et batteri giver dig op til ti timers brugstid. Batterierne er genopladelige.

Flere egenskaber:
– Bluetooth 4.1 forbindelse
– 12 meters trådløs rækkevidde
– Udskiftelige højttaler-tags
– Aluminiumsbelægning og stålkonstruktion giver lav vægt og stor holdbarhed
– Indbygget share-jack

Headset-specifikationer:
– Neodym magneter
– 10 Hz – 40 KHz responsfrekvens i hovedtelefonerne
– 32 Ohm responsfrekvens i hovedtelefonerne
– 102 dB lydtryksniveau
– 10 Hz – 10 KHz responsfrekvens i mikrofonen
– -48 dBV følsomhed i mikrofonen
– 2200 Ohm impedans i mikrofonen

 

Køb Arctis pro wireless her: Wireless 

Køb Arctis pro med GameDAC her: GameDAC