Xbox One S

Information fra producenten

Xbox One S er et mere slank, strømlinet og mere kompakt underholdningscenter i det 21. århundred. Den er 40 % mindre end den originale Xbox One, men tilbyder mere avancerede features og underholdningsmuligheder. Takket være en integreret strømforsyning er der ikke brug for store eksterne strømadaptere.

HDR: Xbox One S understøtter HDR (High Dynamic Range), så du kan nyde lysere farver og dybere kontraster i kompatible spil. Dette resulterer i mere naturlige omgivelser med et utroligt farvespekter og dybde.

4K UHD video: 4K UHD-opløsningen tilbyder 4 x så mange detaljer som Full HD. Du er derfor sikret en enestående realisme, når du ser 4K indhold fra f.eks. UHD Blu-ray, eller når du streamer 4K videoer.

Windows 10 integration: Nu kan du streame dine Xbox One spil til enhver PC med Windows 10, så selv dine venner kan se dine utrolige Xbox One evner.

IR blaster: Xbox One S kan opsættes, så den med et enkelt tryk på controlleren tænder for dine andre medieenheder som f.eks. HD TV. Du slipper derfor for at skifte mellem flere fjernbetjeninger.

Controller: De trådløse controllers er blevet redesignet, så de har en mere strømlinet og ergonomisk form. Controlleren har fået en mere tekstureret overflade, så den er nemmere at holde fast på. Derudover har de redesignede controllere op til dobbelt så lang trådløs rækkevidde og Bluetooth-teknologi, der lader dig kontrollere spillene på din Windows 10 PC, tablet eller smartphone.

Køb den her: Xbox One S